Tid att se – nu!

Vad gör ett folk när det börjar ana att ledarna inte är ärliga? När det börjar märkas att man säger det ena men planerar för något helt annat?

Bryr vi oss om demokratin? Det kanske är lika bra att så kallade starka män i kraft av hopsamlat kapital tar över och styr världen åt oss?

Ja, kanske kunde man låta det gå så, men en avgörande sak talar emot: Den så kallade eliten är inte frisk. Dom är galna. Dom lider av en patologisk omognad. En brist på empati som gör dom farliga för omgivningen. Därför måste dom hindras.

Det går inte att förhandla med dessa människor. Dom förstår inte vad ordet kompromiss innebär. Dom ljuger i alla lägen där dom tror sig vinna på det. Man måste ta ifrån dom deras maktmedel. En reduktion måste genomföras.

Det som händer nu i Sverige och i hela världen är den psykiskt förkrympta elitens försök att göra slavar av alla andra. Till detta behöver dom militär. Privat militär som bara lyder eliten. Det minsta vi knystar om orättvisor så kommer vi att kallas terrorister och vi blir med ens lovligt rov för legoknektar att tillfredsställa sig med. Chile och Argentina ger exempel på vad jag menar.

Upprinnelsen till skotten i Ådalen 1931 skedde i Vallvik. Efter morden stiftades lag som förbjöd att man under några som helst omständigheter fick sätta in militär mot civilbefolkning. Från och med den 1 juni 2006 är den lagen upphävd. (En lag av samma innebörd upphävdes på hösten samma år i USA. Den hade då gällt ända sedan konstitutionen skrevs.) Från och med 2010 har vi inte längre allmän värnplikt. Bara den norska nobelkommittén kan missa att inse vad som är på gång.

Leave a Reply