Kroppsscanning – för ett fogligare folk

Nog är det övertydligt. Inside job igen. Cui bono? Om vanliga säkerhetsrutiner hade följts så hade Abdulmutallab aldrig kommit upp i luften med sina dynamitkalsonger. Lika lite som hela 9/11 hade gjort det.

Vad vinner den superrika eliten denna gång i sina försök att lägga allt under total kontroll? Det omedelbara torde väl bli att blockera alla muslimska kvinnor från möjligheten att flyga. Kroppsscanning av sina kvinnor kan väl knappast muslimska män gå med på och givetvis inte inte heller kvinnorna själva. Och männen torde väl också ha svårt för det för egen del. Alltså sker en upptrappning av USA:s och Englands terror mot den muslimska världen.

Men även västerlänningar genomgår en gradvis psykisk deformation genom att acceptera en alltmer integritetskränkande kontroll. Något stukas inuti. Någonting görs fogligare och danas till en tilltagande lydnad.

OM extrema muslimska grupper verkligen ville bedriva terror mot ett västerland så är flyget inte alls det effektivaste målet. Mest terror skapar det som riktas mot de många människornas vardag. Typ bomber mot järnvägsräls att detonera innan fullsatta tåg kör hem folk från jobbet. Bomber mot varuhus och stora idrottsevenemang. Några luft/bränslebomber i tunnelbanorna vid rusningstid vars eldklot suger ut lungorna på och kremerar några hundra personer åt gången. Listan kan göras hur lång och djävulsk som helst. Det behövs inte ens några människor som klarar av att döda sig själva vid attackerna.
Allt skulle behöva övervakas. Alltid. Ingen frihet skulle finnas kvar.

De verkliga terroristerna är nu som alltid, den självutnämnda elit som anser sig ha rätt till en allt större del av vår gemensamma Jord. Kapitalkoncentrationen går nu med en rasande fart. Snart äger ett fåtal allt som går att köpa för pengar. Inklusive människor. Ett så orättvist och maximalt instabilt läge kan bara upprätthållas med kontroll. Total kontroll på allt. De rikas paranoia vet till sist inga gränser. Privata arméer mot förtvivlade människor vars rop på mat och rättvisa kallas för terrorism blir vår framtid.

Det är upp till var och en att välja sida. Den som vill leva som en lydnadsleende elitwannabe ska naturligtvis glatt underkasta sig kroppsscanning. Endoskop och gastroskop kommer senare liksom spekulum. Det är bara att säga ja, detta underbara och positiva lilla ord.

För den som ser att allt går käpprätt åt helvete just nu gäller tuffare tag. Ny kraft måste komma från roten. Demokratiskt valda ombud är i bästa fall förvirrade eller – troligare – redan på väg bort till elitens sjukliga himmelrike. Nu är tid att se. Och det första att genast driva fram är en nationalisering av bankväsendet. Utan kontroll över pengarna kan inget folk leva i frihet.

Leave a Reply